RING OSS - 08-465 026 31

Kranbil Stockholm

RING OSS - 08-465 026 31

Kranbil

Lyfter med kranbil i Stockholm

En kranbil i Stockholm har en mängd olika fördelar och kan nyttjas inom de flesta användningsområden som kräver lyft och/eller transport av något slag – inte minst när det är stora, tyngre föremål och material inblandade. Vi erbjuder tjänster inom alla typer av lyft och transport och anpassar våra kranbilar efter förutsättningar och behov.

Kranbil i Stockholm löser det mesta

Ni kan anlita oss för alla typer av lyft och transporter. Vid både större byggprojekt och mindre jobb, som exempelvis en villamontering, kan en kranbil i Stockholm vara mycket användbar då den når högt, kan samla in och frakta material till och från byggpplatsen och dessutom transportera både fordon, maskiner och föremål.

Vi kan även anpassa vår kranbil i Stockholm för att få ut maximal effektivitet sett till de behov som finns vid varje projekt. Vid till exempel anläggningsarbeten, grusläggning och dylikt är behov och förutsättningar annorlunda än vid ett husbygge eller en båttransport.

Kontakta oss gärna och berätta hur vi kan hjälpa er med lyft och transport med kranbil i Stockholm!

Kranbil både för bygge och båtar

Ett av de främsta användningsområdena för kranbilar är inom skogsindustrin. Och inom byggindustrin används kranbilar till att frakta olika slags material till och från byggarbetsplatser, samt mellan olika områden på själva arbetsplatsen. Man lyfter också ofta upp jord, småsten och annat material med en kranbil i Stockholm.

Ni kan använda en kranbil i Stockholm både till lyft och frakt av större fordon, gods och föremål. Vi sköter lyft, flytt och transport på ett säkert och effektivt sätt när ni anlitar oss för tjänster med kranbil i Stockholm. Behöver ni transportera maskiner, fordon, byggmaterial eller något annat? Vi löser det åt er med rätt typ av kranbil i Stockholm.

Till exempel kan ni anlita oss och vår kranbil i Stockholm för båtlyft, vi ordnar både sjösättning och upptagning, samt båtttransport till och från er båtplats/båtförvaring. En skonsam och smidig lösning både för båt och båtägare, vare sig det är en motorbåt eller segelbåt.

Slipp tänka på tunga och svårhanterliga lyft – låt oss sköta jobbet med en kranbil i Stockholm!